Víctor Hugo Peralta és un home aficionat als piercings i tatuatges, s'acaba de gravar el número 666 al cap perquè "odia les persones religioses".

Es grava el número 666, associat al diable o l'Anticrist

Víctor, natural d'Uruguai i resident a l'Argentina, fa anys que es fa moltes modificacions corporals. De fet, al seu compte d'Instagram penja habitualment fotos del seu aspecte físic: porta una infinitat de pírcings i tatuatges molt extrems com per exemple, a les pupil·les.

Víctor Hugo Peralta / Instagram victor_h_peralta

Un home s'ha perforat el cap per tatuar-se el número 666 per mostrar el seu odi cap a les persones religioses / Instagram victor_h_peralta

Hugo ha volgut portar les modificacions corporals a un altre nivell i s'ha perforat el crani per tatuar-se el 666, el número del diable. Per si no fos poc, no ha utilitzat tinta per aquest tatuatge, sinó que s'ha eliminat una capa de pell perquè el número sis quedi tatuat amb la seva pròpia sang.

Víctor Hugo és un aficionat a les modificacions corporals

Però per què algú voldria sotmetre's a un tatuatge tan extrem? Segons explica ell mateix, és per mostrar obertament el seu menyspreu cap a les persones religioses: "El número sis, per mi, no té sentit. Em tatuo el 666 perquè odio les persones religioses i no m'agrada el que fan. Repudio l'església", declara Hugo.

En el vídeo es pot veure que, de moment, només té un sis tatuat, ja que per cada número necessita una sessió d'una hora i "de moment no té temps", però té la intenció d'acabar-lo en breus. També ha aprofitat l'ocasió per explicar que les persones religioses normalment no entenen el seu estil de vida ni el per què de les modificacions corporals, però que "ja està acostumat".