Una parella practicant sexe a plena llum del dia al barri de la Macarena (Sevilla) és l'últim episodi de descontrol sexual que ens ha arribat des de les xarxes. Però, aquest no ha estat el primer i, segurament, tampoc serà l'últim cas on s'enxampa dues persones fornicant en un lloc públic i es grava. 

A ElCaso.cat hem recopilat fins a deu episodis de parelles practicant l'acte sexual que no pot deixar indiferent a ningú. 

1. Enmig del carrer del barri de la Macarena de Sevilla

Una parella practica sexe a plena llum del dia darrere d'un cotxe aparcat en bateria al barri de la Macarena de Sevilla

2. A un portal d'una casa  

Una persona que anava amb bicicleta pels carrers de Castelló de la Plana (Plana Alta), al País Valencià, concretament al carrer San Vicente, es va trobar una parella practicant sexe al portal d'un edifici i el conductor els va gravar.

3. Darrere uns contenidors a la Barceloneta

Escena de sexe explícit al mig del carrer a Barcelona. Concretament, i segons es pot veure a les imatges, entremig de dos contenidors a la Barceloneta, a tocar del mar. 

4. A la terrassa d'un hotel a Mallorca

Una noia practica una fel·lació a un noi a la terrassa d'un hotel de s'Arenal (Mallorca) a plena llum del dia davant la mirada atònita de les persones que passejaven pel carrer.

5. Pels carrers de Magaluf

La temporada d'estiu a Magaluf sempre deixa un recull de notícies, imatges i vídeos sobre el descontrol de la illa. En aquest cas les imatges no deixen indiferent a ningú: una parella fent sexe en una concorreguda plaça a tocar del passeig marítim del poble. 

6. En un llac davant dels nens

"El dissabte mentre era a Fairport Park gaudint d'un dia assolellat amb els nens, vaig notar que una parella feia moviments estranys a l'aigua". Així ho explica l'home que va gravar aquest vídeo d'una parella practicant sexe en un llac d'Ohio (EUA). 

7. A sobre d'una estàtua

A Nova Zelanda un cotxe ple de joves enxampa a una parella sobre una estàtua en un moment de passió i els anima a continuar. El vídeo és del gener d'aquest any a la ciutat de Dunedin, el sud de l'illa. 

8. Sobre la teulada 

Una parella mantenint relacions sexuals sobre la teulada d'una casa a plena llum del dia durant les festes de San Fermín (Navarra), del 2017.   

9. Conduint per l'autopista

Dos ocupants d'un cotxe mantenen relacions sexuals, una a sobre el seient del conductor, mentre l'altre condueix el vehicle a un tram de l'AP-6 que passava per Segòvia. A la parella no li va sortir gaire bé aquest moment de plaer sexual i temeritat, ja que les imatges van arribar a la Guàrdia Civil que els van identificar i els van acusar d'un delicte contra la seguretat viària.

 

10. A ple vol cap a Eivissa

Alguns turistes comencen a escalfar motors abans d'arribar a l'illa. En aquest cas les imatges que es van fer virals el 2017 mostren com una parella borratxa no té cap inconvenient a practicar sexe en un vol de la companyia Ryanair mentre fa la ruta de Manchester a Eivissa.