El Port Olímpic de Barcelona s'ha col·locat els darrers dies a l'ull de l'huracà. Una agressió mortal contra un ciutadà xinès va fer saltar totes les alarmes i la policia de la ciutat i els Mossos d'Esquadra van desplegar un pla de xoc amb un reforç policial.

Sexe de pagament post-festa

Els carteristes han desaparegut aquest cap de setmana però no els venedors de droga ni les prostitutes que ofereixen sexe barat als turistes que surten beguts de les discoteques més famoses d'aquesta zona: Opium, Carpe Diem o Shoko.

És en un carrer molt proper a aquesta última on s'ha enregistrat el vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat on es veu un turista rebent sexe oral poc amagat; concretament, a les parets del Centre de Regulació Genòmica (CRG) de Barcelona.

Un modern edifici que acull des del 2000 aquest centre públic, participat per la Generalitat, l'Estat i les universitats que de dia serveix de centre de referència en investigació biomèdica i que de nit serveix de refugi de prostitutes.

Sexe oral per 20 euros

Les prostitutes que ofereixen els seus serveis en aquesta zona de la ciutat demanen 20 euros als turistes que surten de les discoteques per una fel·lació. La majoria de les noies són nigerianes i aborden els clients quan, ja a altes hores de la matinada, surten dels locals d'oci. Des de les discoteques els porten fins a la zona del CRG, on acaben la feina.