"El dissabte mentre era a Fairport Park gaudint d'un dia assolellat amb els nens, vaig notar que una parella feia moviments estranys a l'aigua". Així ho explica l'home que va gravar un vídeo d'una parella fent sexe en un llac d'Ohio, als Estats Units, aquest passat dissabte.

El vídeo, que s'ha viralitzat a través de les xarxes socials, no deixa lloc a dubtes: dos joves forniquen a plena llum del dia i davant de nens, només amagats per l'aigua del llac.

sexe platja xerif

Un policia esbronca la parella quan surt de l'aigua.

Els "moviments estranys" que assegura l'autor del vídeo, però, van delatar la parella. Un cop acabada la "feina" van sortir de l'aigua. Els esperava un xèrif que els va esbroncar. Tal com es veu al vídeo, els dos marxen avergonyits, però no s'ha pogut aclarir si van ser multats o detinguts per escàndol públic.

Més sexe al carrer

A l'estiu, tota cuca viu. Els darrers dies s'han fet públics diversos vídeos on es veuen parelles tenint sexe al carrer. En una platja, també a plena llum del dia i davant de famílies; o just aquesta setmana entre contenidors a la Barceloneta, o fa més dies a Mallorca, al balcó d'un hotel.