La calor i la impossibilitat de marxar massa lluny en aquest estiu que serà recordat per la pandèmia de coronavirus està deixant imatges no aptes per a menors d'edat: sexe als parcs públics de Catalunya.

Tal com es pot veure en aquest vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat una parella ha aprofitat que hi havia poca gent al parc per deixar anar la luxúria. Un testimoni de la fornicació ha explicat que s'ha convertit en un punt habitual de relacions sexuals a l'aire lliure, aquest punt de Sabadell.

Lloc ideal per famílies

Aquest punt de la ciutat, una zona verda per on passa el riu Ripoll, és ideal per famílies per passejar i aprofitar un dels no habituals punts verds de les ciutats de l'àrea metropolitana de Barcelona. A pocs metres de la zona on s'ha pogut veure la parella, segons el testimoni, hi ha una zona de bany on joves hi passen les hores.

El testimoni explica que a plena llum del dia es poden veure parelles fent sexe. Algunes, les més vergonyoses, es tapen amb tovalloles, tot i que no sempre. A les imatges, que no es poden identificar els protagonistes, es veu clarament com dues persones tenen sexe a la vora del riu. Un lloc idíl·lic, sense dubte.

Sabadell

Imatge de la zona des d'on es poden sentir els gemecs de les parelles que tenen sexe al parc públic.

I no només un dia. Les imatges que s'han pogut enregistrar en aquest punt s'han repetit diverses vegades les últimes setmanes. Una practica habitual, asseguren, de molts migdies de calor.

Més sexe al carrer (i ens balcons) a Barcelona

Fa poques setmanes ElCaso.cat tenia accés a les imatges d'una parella jove que tenia sexe en un balcó de la Via Laietana, al centre de Barcelona. Els veïns van explicar que es tractava d'un pis de lloguer per turistes, que tornava a estar ocupat després de la pandèmia de coronavirus.

Just fa un any una parella va ser caçada a la Barceloneta tenint sexe amagats en un contenidor mentre uns veïns els recriminaven l'acció. Els dos turistes no van tenir temps d'arribar a casa i van decidir fornicar al mig del carrer.

Sexo Barcelona

Imatge d'una parella fent sexe en un balcó del centre de Barcelona

El mes de febrer d'aquest 2020 una parella estava fent sexe a la plaça de Joaquim Xirau, a tocar de la Rambla de Barcelona, quan una baralla els va sorprendre a mitja feina. I el mes de gener una parella també va ser enxampada en ple acte sexual, tal com va poder publicar en vídeo ElCaso.cata la zona de la Vila Olímpica, de matinada.

No sempre t'enxampa el veí curiós. Alguns cops és el cotxe de Google Maps, el que s'encarrega de fer les fotografies dels mapes, qui enxampa parelles fent sexe al mig del carrer.