Les ganes de sexe et poden enxampar a qualsevol lloc. Fins i tot al balcó. És el que li va passar, segurament, a aquesta parella que han enxampat a plena llum del dia en un balcó de Via Laietana, al centre de Barcelona.

Des del carrer, un curiós, tal com es pot veure en aquest vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat, va immortalitzar el moment. Una escena més de sexe al mig de Barcelona.

La capital de Catalunya s'havia convertit, abans de la pandèmia per coronavirus, en un dels punts més importants de descontrol i rauxa del món, i era pol d'atracció de turistes que volien viure una experiència inoblidable a Barcelona, però la Covid-19 ho va aturar tot.

Ara sembla que l'anhelada "nova normalitat" també comporta les famoses escenes de l'antiga normalitat de Barcelona: sexe, festa, drogues i carteristes.

La parella té sexe en un balcó del centre de Barcelona

Tal com es pot veure a les imatges en vídeo, la parella està asseguda en una cadira al balcó mentre practica sexe sense tenir en compte que des del carrer els poden veure o fins i tot, com va ser el cas, enregistrar-los. ElCaso.cat ha pixelat les cares dels dos joves per tal de preservar la seva intimitat.

Segons han explicat alguns veïns de la zona, aquest pis on es veu als dos joves tenint sexe és un dels blocs que es lloguen per a turistes per plataformes com Airbnb, que posa en lloguer apartaments turístics al centre de la ciutat. Es desconeix, però, si els dos protagonistes del vídeo són estrangers o veïns de Barcelona.

Més sexe al carrer a Barcelona

No és el primer cop que les imatges capturen parelles mantenint sexe a Barcelona. De nit, de dia, amagats, menys amagats, al centre o a la platja...

Just fa un any una parella va ser caçada a la Barceloneta tenint sexe amagats en un contenidor mentre uns veïns els recriminaven l'acció. Els dos turistes no van tenir temps d'arribar a casa i van decidir fornicar al mig del carrer.

El mes de febrer d'aquest 2020 una parella estava fent sexe a la plaça de Joaquim Xirau, a tocar de la Rambla de Barcelona, quan una baralla els va sorprendre a mitja feina. I el mes de gener una parella també va ser enxampada en ple acte sexual, tal com va poder publicar en vídeo ElCaso.cat, a la zona de la Vila Olímpica, de matinada.

No sempre t'enxampa el veí curiós. Alguns cops és el cotxe de Google Maps, el que s'encarrega de fer les fotografies dels mapes, qui enxampa parelles fent sexe al mig del carrer.