El Sergio és un nadó amb molta sort: ha protagonitzat, juntament amb els seus vuit besavis, una escena sorprenent i insòlita al seu bateig, on han pogut assistir-hi tots.

La cerimònia es va celebrar el passat mes de juliol a l'església parroquial d'Anaya d'Alba, el poble d'origen d'una part de la família. La resta hi van anar des de Salamanca i Zamora.

Una imatge tendra

Els quatre matrimonis van assistir al bateig del seu besnet, feliços de poder compartir aquest moment amb el nen. La cerimònia es va convertir en tot un esdeveniment a la província, ja que l'escena va ser tan tendra com emocionant.

Tots els besavis junts, que tenen més de 70 anys cada un, sumen més de 640 anys. Això sí: tenen tota la intenció de celebrar i veure créixer el petit Sergio i d'assistir, també, a la seva primera Comunió.

Molta saviesa

Aquesta família tan longeva va desplaçar-se des de Zamora i altres indrets de Salamanca fins al poblet on van batejar el Sergio. Volien viure aquest moment familiar tan especial amb tot l'amor i l'escalfor que senten pel petit.

Sobre les seves esquenes recauen molts anys d'experiències, aprenentatges i moments. Més de 640 anys de saviesa i ensenyances que transmetran al petit, si la salut els ho permet. I si els pregunten a ells pel secret de la seva llarga vida, asseguren que és simple: "treballar i menjar bé".