El robatori d'un mòbil ha deixat una víctima mortal i un ferit greu ingressat a l'hospital del Mar. És la història de la Sara, una noia de 26 anys del Vendrell, que estava de festa al local Smar del Port Olímpic de Barcelona quan dos joves li van intentar robar el mòbil.

El vigilant de seguretat del local va intercedir per recuperar el terminal i va ser llavors quan un dels dos joves van atacar a la noia i al vigilant. Ara s'han fet públiques les imatges del doble apunyalament en un vídeo que ha difós El Periódico en exclusiva.

A les imatges es veu clarament com el vigilant de seguretat i la Sara parlen amb els dos lladres i com ells dos -que ja s'han pogut identificar, veure aquí les imatges- s'hi enfronten. La discussió puja de to i finalment es veu, a la part de dalt de les imatges, com agredeixen al vigilant i a la noia, que va rebre una ganivetada al pit.

Tot i que el SEM va traslladar d'urgència els dos ferits a l'hospital, la noia va acabar morint en no poder superar les ferides.

Segona víctima mortal

És la segona víctima mortal al Port Olímpic de Barcelona aquest estiu. Un jove de nacionalitat xinesa va morir després de ser apallissat per un grup de russos que estaven de cacera.