Un grup de persones ha aprofitat els estralls que ha causat la borrasca Filomena a Madrid per saquejar un camió ple de menjar que s'havia quedat atrapat a la neu a la carretera M-30. Els fets han ocorregut al barri de Moratalaz, a Madrid.

Saquegen un camió ple de menjar atrapat a Madrid

El camió procedia d'un centre logístic de Valdemoro i transportava menjar (fruites, verdures, patates, iogurts, batuts, altres begudes) camí d'un hipermercat de Moratalaz. Però va quedar atrapat a causa de la nevada, el cap de setmana passat. Hores després, un company del xofer del camió va auxiliar-lo i va portar-lo a la seva casa perquè mengés i dormís, segons Europa Press.

Veïns d'El Ruedo, que estaven vigilant els moviments entorn del camió, van veure que el conductor a càrrec del camió marxava i, després de destrossar la porta posterior van aconseguir obrir la cambra frigorífica i emportar-se part del que transportava, fet que va ser enregistrat des d'algun edifici.

Cotxes atrapats borrasca Filomena Madrid / EFE

Cotxes atrapats per la borrasca Filomena a Madrid / EFE

Quan va tornar el camioner encara hi havia persones emportant-se menjar, pel que va avisar que cridaria a la policia. Tanmateix, alguns d'els lladres s'hi van encarar amb el treballador i el van amenaçar de mort, per la qual cosa va haver de fugir del lloc.

Arriba la policia, se'n va, i tornen a saquejar

A la trucada del conductor va acudir una patrulla de la Policia Nacional, que va estar vigilant el camió. Però al cap de pocs minuts, els agents van haver d'absentar-se per atendre altres incidències de la gran nevada.

Llavors, ja sense agents ni el xofer, algunes persones van tornar a saquejar el camió per emportar-se les capses senceres de gènere que quedàven. En total, es van emportar 20.000 quilos d'aliments. L'empresa responsable ha presentat una denúncia i la policia ja investiga els fets encara que de moment no hi ha detinguts.