Escabrós assassinat al mig del carrer al barri de Fasanenhofstraße, a Stuttgart, a Alemanya. Les imatges que han trascendit d'aquest salvatge assassinat han deixat gelat a tothom i s'hi veu clarament com un home, de 26 anys i de nacionalitat siriana, executa al mig del carrer, amb una catana, un home de 36 anys amb qui havia compartit pis feia temps. La víctima va quedar estirada a terra sobre un bassal de sang i va acabar morint en no poder-se recuperar de les greus ferides.

L'assassí va marxar amb bicicleta

Els fets van passar aquest dimecres, 31 de juliol, a dos quarts de set de la tarda al mig del carrer. Després d'atacar amb molta violència l'home i després de deixar-lo agonitzant a terra, l'home es va escapar amb bicicleta. Tot i que la policia va desplegar un important dispositiu per trobar-lo, no ha sigut fins aquest dijous que se l'ha pogut caçar.

La investigació per aclarir què va motivar aquesta brutal agressió encara està en marxa, però les autoritats han explicat que la víctima i el seu botxí havien compartit pis i es coneixien.

Col·laboració ciutadana

La policia de Stuttgart, que ha liderat la investigació, demanat col·laboració ciutadana per aconseguir més testimonis que ajudin a tancar el trencaclosques dels fets. El detingut està imputat per un delicte d'assassinat i passarà aquest dijous, 1 d'agost, a disposició judicial.

Un nou crim a Alemanya

Aquest nou crim que ha sacsejat la societat alemanya i el conjunt d'Europa es suma a la mort del nen de 8 anys que aquesta setmana un desconegut va tirar a les vies del tren a Frankfurt. Va caure a les vies just quan entrava un tren d'alta velocitat i va morir esclafat.