Aquest dimarts Saragossa es va despertar amb una tràgica notícia. Un home nigerià va degollar la seva filla de quatre anys davant de la mare, al barri de Las Delícias.

Es van discutir i va matar la nena

La parella es va discutir i l'home va atacar la nena, que finalment va acabar morint tot i els esforços dels sanitaris.

En aquest vídeo que s'ha fet viral a xarxes, es veu com els sanitaris intenten fer els primers auxilis a la nena, tot i que finalment va acabar morint.

Després de l'atac, la mare de la nena, va baixar amb la criatura als braços fins al carrer, on agents de la policia i personal mèdic la van atendre. Mentrestant, l'home, de 34 anys, es va escapar. Hores més tard va poder ser detingut per la policia.

"La ha matado, socorro, socorro!"

La mare va baixar al carrer cridant. Segons recullen diversos mitjans locals, la dona cridava que la seva filla s'estava morint. "La ha matado, socorro, socorro!", cridava la dona, mentre alguns veïns van intentar ajudar a la nena fins que va arribar l'ambulància.

La nena de 4 anys presentava una ferida molt greu al coll. Quan van arribar els serveis mèdics la menor estava inconscient i tot i els esforços va morir quan van arribar a l'hospital.