Ensurt dels grossos. Un home ha salvat la vida per segons, tal com es pot veure en aquestes imatges en vídeo d'una grua que transporta un cotxe i que en perd el control, impactant contra un altre cotxe que està estacionat al mig del carrer. Un home està a la part posterior del cotxe i salva la vida de miracle. Un impacte del cotxe que va a la grua hagués pogut ser mortal.

El cotxe gairebé impacta contra l’home

L'incident va passar aquest passat dimarts a la ciutat russa de Sotxi, tal com han detallat diversos mitjans locals, que han publicat el vídeo gravat per una de les càmeres de seguretat que hi ha instal·lades al carrer.

La grua, que portava un cotxe carregat, va haver de fer diverses maniobres per tal de poder passar per un carrer on hi havia diversos vehicles mal aparcats. 

En una d'aquestes maniobres, i per causes que encara s'estan investigant, la grua va perdre el cotxe, que va impactar contra un dels cotxes aparcats. Per segons l'home del vídeo va salvar la vida.

Sense danys personals

Per sort, tal com es pot veure al vídeo i també tal com recullen els mitjans russos, tot va quedar en un greu ensurt i amb danys materials.

Cap dels protagonistes humans que surten al vídeo van patir lesions.