La maniobra de Saa Emmanuel Fomba per guanyar seguidors ha sigut molt atrevida. El jove influencer i youtuber americà es va proposar saltar al riu Colorado des de dalt del pont Pennybacker, un estructura de 30 metres d'alçada, per guanyar visibilitzacions. I així va ser, però al caure es va fracturar el crani i gairebé no sobreviu. 

No seria el primer cop que, per culpa d'un repte d'aquestes característiques, un influencer perd la vida. El preu que es pot pagar per aquestes proves és gran, però la demanda de seguidors és immensa. En un món virtual de bojos, on la gent es tira de dalt dels ponts, s'empassa aigua bullent o es cala foc a si mateix -alguns dels reptes virals recents-... què pot sortir malament?

Un influencer se tira de un puente de 30 metros para ganar seguidores / TMZLive

Un influencer es tira d'un pont de 30 metres para guanyar seguidors / TMZLive

Un influencer salta d'un pont per tenir més visualitzacions

Saa Emmanuel és el nom del protagonista de les imatges gravades a Austin, Texas (Estats Units). Les imatges mostren com el jove ascendeix pel pont fins a arribar al punt més alt de l'estructura -un cim de 30 metres-. A continuació, enmig de la cridòria d'ànims per part del seu amic 'el càmera' -un ingredient bàsic d'aquests reptes-, Emmanuel es llença a les aigües del riu Colorado.

La forma de caure més aviat maldestra ja intueix el desastre. Després d'uns segons, l'influencer emergeix a la superfície i demana ajuda urgent a una de les embarcacions que queden a prop. El socorren i el porten a la riba. Però els límits exhibicionistes es desdibuixen i encara hi ha temps per gravar l'Emmanuel ferit agonitzant a la vora del riu, mentre és atès per uns paramèdics que van arribar al lloc de l'accident alertats per una trucada d'emergència.

El joven influencer se fracturó el cráneo / TMZLive

El jove influencer va fracturar-se el crani / TMZLive

Posteriorment, Emmanuel es va gravar a si mateix al llit de l'hospital, dient que se sentia "molt estrany" i assegurant que va patir una fractura de crani producte del salt, "que sagnava una mica" i que tenia un tub que travessava el seu pit.

El vídeo de Saa Emmanuel ha rebut milers de visites

Paradoxalment, l'influencer ha assolit el seu objectiu. Si bé el vídeo viral va rebre innombrables crítiques, les visites es van disparar. No obstant això, Emmanuel assegura que no ho va fer per augmentar el seguidors al seu canal: "No vaig voler sortir i tirar-me d'un fotut pont. Tinc un ego fotudament gran, i sé del que sóc capaç. Afortunadament, tenia una motivació: no de saltar d'un pont per ensenyar-ho i dir que facin el mateix, sinó per transmetre als meus seguidors que trobin alguna cosa que els motivi a sortir a perseguir els seus propis somnis. I això és tot", va justificar-se.

Que els teus somnis no t'obrin el cap, hauria d'haver afegit.