Aquell dia, quan va agafar el cotxe, el protagonista del vídeo no s’imaginava que una enorme roca cauria del cel i impactaria just a sobre seu. El vehicle del darrera va gravar el moment d’aquest impressionant accident.

Els fets van passar a la ciutat de Lushui, a la Xina. El conductor protagonista d'aquesta història conduïa tranquil·lament, a una velocitat prudencial i sense perill aparent per l'autopista. En aquell precís moment, la Mare Naturalesa va decidir fer-li un ensurt ben gran. El vídeo del moment ja s'ha fet viral, i acumula més de 50.000 visualitzacions.

Va tornar a néixer

Mentre circulava, una roca gegant li va caure a sobre, destrossant el seu vehicle i portant-lo a una experiència propera a la mort. Però no va ser així. L'home, en un cop de sort magistral, es va salvar, i no només això: va patir, només, ferides lleus.

Ajuda de la resta de conductors

Immediatament després que la roca caigués a sobre del cotxe, i amb el xoc encara al cos, la resta d'ocupants dels vehicles que estaven a prop van parar i van córrer a ajudar el conductor. Després de comprovar que era viu, i segur que de donar gràcies a diverses deïtats i al cosmos sencer, el van socórrer.