Una dona pakistanesa va veure com la setmana passada li desapareixien, en menys de cinc segons, una important part de la seva fortuna en un hotel de Barcelona. Un robatori més, però en aquest cas, d'un gran valor.

Estaven a la recepció d'un hotel al centre de la ciutat, concretament a l'Hotel Catalonia, al Portal de l'Àngel i un home li va robar, tal com es pot veure a les imatges de les càmeres de seguretat de l'hotel, una bossa de mà valorada en 3.000 euros que a l'interior hi havia 7.000 euros en efectiu i 80.000 euros en joies.

Investigació en marxa

El botí que es va poder emportar el lladre suma la no menyspreable quantitat de 90.000 euros, tal com ha pogut saber ElCaso.cat de fonts policials. La dona, de nacionalitat pakistanesa, va presentar una denúncia i els Mossos d'Esquadra investiguen el furt.

Fonts de la investigació asseguren que la investigació va per bon camí i que es creu que es podrà arribar a identificar i detenir l'autor d'aquest sucós robatori a una turista que visitava la ciutat de Barcelona.

Segons les primeres passes de la investigació, que segueix en marxa i que encara no ha pogut detenir cap sospitós, el lladre va seguir la dona i va aprofitar un descuit quan eren a la recepció de l'hotel per emportar-se el botí.

Identificat el lladre de la família reial de Qatar

Just aquest cap de setmana els Mossos d'Esquadra van fer públic que s'havia identificat l'home que a principis de mes va robar gairebé 30.000 euros a la família reial de Qatar en un hotel de luxe del centre de la ciutat.

L'home, que es troba en presó provisional a Suïssa per fets semblants, va enganyar al personal de l'hotel on alguns membres d'aquesta adinerada família passava les vacances a Barcelona i va poder accedir a l'habitació i a la caixa forta. Va fer servir el mateix modus operandi en quatre hotels de luxe més de la ciutat.

Quan els Mossos el van poder identificar van comprovar que l'home ha estat arrestat a Lausana pels mateixos delictes. Haurà de ser jutjat allà i aquí ha quedat imputat per aquests cinc delictes.