Un vídeo mostra, de nou, la inseguretat al centre de la ciutat de Barcelona. Aquest cop les víctimes són una parella de turistes japonesos que van ser assaltats, a mitja setmana, per un grup de sis joves a la zona del Born, a Ciutat Vella.

Tal com es pot veure a les imatges a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, els sis joves, de nacionalitat estrangera, s'abraonen damunt de l'home japonès amb l'objectiu de robar-li el mòbil, segons han explicat testimonis que van poder presenciar l'agressió.

Molta violència

A les imatges es pot veure la violència amb la qual els joves assalten el turista, que cau a terra. I la cara de pànic de la seva parella, també turista japonesa.

Els sis joves, un d'ells amb bicicleta, van seguir els homes i quan van veure que el mòbil podia ser un bon botí, s'hi van llençar a sobre. Quan van poder arrencar-li el mòbil de les mans, la turba de joves es va escapar corrents.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la parella va denunciar els fets i els Mossos d'Esquadra, que també tenen a la seva disposició les imatges, han obert una investigació per intentar caçar-los.

De fonts policials, aquest mitjà ha pogut saber que els joves que apareixen al vídeo són "habituals" de la policia en aquest punt calent de la ciutat i estan relacionats amb altres incidents violents. Aquest vídeo recorda un assalt semblant al Raval, que també va poder publicar ElCaso.cat.

Inseguretat a Barcelona

Aquest divendres un home va patir un atac de cor després de ser atacat per una persona que li volia robar el rellotge. En menys de 24 hores la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra han detectat dues agressions sexuals, a una turista belga de 22 anys i a una menor d'edat a la zona del Port Olímpic.

També cal destacar l'agressió amb arma blanca que va rebre un vigilant de seguretat a la zona del Born per part d'un menor d'edat estranger i l'aparició, sense control per part de les institucions, de menors d'edat dormint al ras davant d'una seu del Govern de la Generalitat.