Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes espanyols de 25 i 27 anys i veïns de l’Hospitalet de Llobregat per haver robat dos cops al mateix hotel d’Esplugues de Llobregat el passat 20 d’octubre. La policia els va poder detenir, acusats d’un robatori amb violència i intimidació el passat 21 d’octubre.

Els fets van passar unes hores abans, cap a les 23.00 hores de diumenge, quan dos homes havien amenaçat, amb ganivets de cuina de grans dimensions, al recepcionista i a dos clients d’un hotel del municipi d’Esplugues de Llobregat. Els autors dels fets, que havien ocultat el seu rostre utilitzant un casc de motocicleta, havien aconseguit endur-se els diners que contenia la caixa enregistradora de la recepció i fugir amb una motocicleta del lloc.

Detinguts poques hores després

Immediatament, les dotacions policials es van adreçar al lloc i van iniciar la recerca per la zona dels dos autors. Tres hores més tard, arran d’una eficaç transmissió d’informació i recerca de les unitats policials de Seguretat Ciutadana i d’Investigació de les comissaries d’Esplugues de Llobregat i Hospitalet de Llobregat, els agents van aconseguir detenir els presumptes autors, tot i que es van resistir activament a la detenció, al municipi de l’Hospitalet de Llobregat.

La policia va poder resoldre també un segon robatori amb violència i intimidació, amb arma blanca, comès al mateix establiment, durant el darrer mes d’abril, motiu pel qual van ser identificats com els presumptes autors del delicte.

Més atracaments

No es descarta la participació d’aquestes persones en altres fets delictius motiu pel qual la investigació continua oberta.

A presó

Els arrestats, amb vuit antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.