Divendres passat, 31 de gener, a les 11 de la nit. És quan les càmeres de seguretat a l'estació de Navas de la línia 1 del metro de Barcelona van enregistrar aquestes dures imatges d'un robatori amb extrema violència.

Un home, amb la cara tapada, ataca per l'esquena una dona de mitjana edat per robar-li la bossa de mà.

Extrema violència contra la víctima

Tal com es pot veure a les imatges de les càmeres de seguretat, la dona s'hi resisteix i l'home la tira per terra. Amb la víctima ja estirada, segueix la brutal agressió. Li dona cops de puny i segueix, amb molta força, intentant fer-se amb la bossa de mà de la dona. En un moment donat, l'atacant treu una arma blanca de la butxaca (semblen unes estisores) i intenta punxar la víctima. A les imatges es veu com arriba a perdre les ulleres.

El lladre i la dona desapareixen del pla de la càmera i es desconeix com va acabar aquest brutal robatori al suburbà de la ciutat. Segons les informacions a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, el jove, que és de nacionalitat estrangera, ja ha estat identificat com un dels habituals carteristes del metro de Barcelona, tot i que encara no ha estat detingut. La policia investiga els fets. La dona va quedar ferida, però no es pateix per la seva vida.

Més violència al metro de Barcelona

Fonts no oficials del metro de Barcelona asseguren que les darreres setmanes s'han incrementat els robatoris amb violència al metro de Barcelona i que no és el primer cas que detecten amb aquest nivell d'agressivitat a les víctimes.

Amb les càmeres de seguretat de l'entrada d'aquesta estació més les imatges que s'han recollit d'altres punts del metro de la ciutat, s'espera poder detenir ben aviat el jove.