Un robatori ha acabat a mastegots aquesta tarda al carrer Ample de Barcelona, al cor del Gòtic. Dos homes s'han discutit per un presumpte intent de robatori d'un d'ells a l'altre.

Segons li recrimina, tal com es pot veure en aquest vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat, li volia robar una jaqueta. L'home que l'ha enxampat s'hi ha encarat i el lladre, tal com es veu també a les imatges, ha donat dos cops de puny a l'altre home.

La baralla no ha anat a més, però els veïns asseguren que aquests enfrontaments, molts cops protagonitzats per gent que passa el dia pels carrers del barri, són freqüents. En aquest incident no hi ha treballat ni la policia de la ciutat ni tampoc els Mossos d'Esquadra. Els dos homes que han protagonitzat la baralla no han requerit tampoc atenció mèdica.

Dos ferits per arma blanca al Raval

No molt lluny, encara al districte de Ciutat Vella, aquest migdia dos homes han resultat ferits lleus per arma blanca en una baralla que ha acabat a la rambla del Raval, davant de l'hotel Barceló. 

En un vídeo es pot veure com un dels homes agredits en la baralla ha resultat ferit en una cama. Els Mossos i la Guàrdia Urbana busquen l'autor de les ganivetades.