Els incidents violents a la ciutat de Barcelona no s'aturen. Aquesta matinada de dissabte a diumenge, i tal com es pot veure en aquest vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat, un grup de persones han pogut retenir un carterista a la zona de l'Estació de França de Barcelona.

L'home, de nacionalitat marroquina, havia agredit un turista nord-americà per intentar-li robar una cadena d'or al voltant de les cinc de la matinada i diversos ciutadans l'han seguit fins que l'han pogut caçar.

Detingut pels Mossos

Ja a terra l'home demanava "perdó" als turistes i suplicava que el deixessin anar.

Segons diversos testimonis, els Mossos d'Esquadra han arribat al cap d'uns 15 minuts i han pogut detenir el presumpte carterista.

No és el primer cop que ciutadans decideixen actuar per compte propi per retenir i detenir lladres que han enxampat infraganti. Cada dia es van repetint els robatoris i furts, sobretot al centre de la ciutat, la zona zero del turisme.

Sis joves contra uns turistes japonesos

Just aquest dissabte ElCaso.cat publicava un vídeo on es veien un grup de sis persones de nacionalitat marroquina atacant una parella de turistes japonesos al Born.