Espectacular robatori de matinada en una botiga de mòbils del carrer de València, al barri del Clot de Barcelona, aquesta passada matinada. Els Mossos d'Esquadra investiguen el violent assalt que un grup de desconeguts, amb les cares tapades, han fet a una botiga d'electrònica del número 539, a Barcelona.

Aparador rebentat i material carregat al cotxe

Els lladres han rebentat la porta de la botiga Tecnomari i s'han emportat, en sacs, diversos articles, que van carregant en un cotxe aparcat a la cantonada entre el carrer de València i de Dos de Maig, a tocar de l'estació de metro dels Encants.

Robo Tienda Barcelona

Captura de pantalla del vídeo on es veu els quatre lladres robant a la botiga del carrer de València

Amb els vidres del finestral de l'aparador per terra i l'alarma de la botiga sonant de fons, els lladres van carregant el botí en un cotxe d'alta gamma robat anteriorment. Quan tenen tot el material que volen o poden robar, la majoria telèfons mòbils, els quatre lladres pugen al cotxe i s'escapen.

Robatoris violents complicats de resoldre

Segons fonts policials, aquest tipus de robatoris són habituals. Amb un martell rebenten la porta i s'emporten tot el material que poden de la botiga, que després, per canals de venda del mercat negre, tornen a posar al mercat. Les botigues que més robatoris d'aquest tipus pateixen són les d'electrònica, ja que permet la venda fàcil d'aquests productes robats.

Tot i que els Mossos d'Esquadra investiguen els fets, no és fàcil localitzar els lladres. Van amb la cara tapada, amb un cotxe que després abandonen i són itinerants, és a dir, fan robatoris en diversos punts del territori.