No hi ha pausa per a la delinqüència a Barcelona. No tots els incidents transcendeixen però la difusió de vídeos d'enfrontaments entre grups de turistes o ciutadans de Barcelona contra presumptes lladres es repeteixen cada dia. ElCaso.cat en pot avançar un de nou: un presumpte lladre ataca tres turistes francesos al Raval.

Aquest diumenge a la tarda un grup de tres turistes francesos han sigut víctimes d'un nou robatori, tal com ha pogut saber ElCaso.cat, que ha tingut accés a les imatges de l'incident.

Atacats violentament a cops de cinturó

Dos dels joves del vídeo, el de la samarreta vermella i el de la samarreta blanca, han arrencat una cadena d'or a un dels turistes a la zona del carrer de Tallers, al Raval.

Els turistes li han recriminat l'acció i li han demanat que li tornés la cadena que els havia robat. El jove magribí els ha acabat atacant a violents cops de cinturó. El presumpte lladre també ha intentat agredir la persona que ha enregistrat el vídeo.

Segons han explicat diversos testimonis i han confirmat fonts policials, els Mossos d'Esquadra han detingut el jove de la samarreta blanca per les agressions i el robatori.

Un lladre retingut per ciutadans a l'estació de França

Aquest matí ElCaso.cat ha publicat un altre vídeo d'un incident a la zona de l'estació de França. Dues persones han perseguit un jove marroquí que havia agredit un turista nord-americà per intentar robar-li una cadena d'or. L'han pogut retenir fins que ha arribat la policia i l'han detingut.