Els bombers han rescatat un nen de quatre anys que s'havia quedat penjat del balcó d'un quart pis. L'incident va tenir lloc aquest dilluns a la localitat de Linyi, situada a la província xinesa de Shandong. El petit va quedar atrapat entre els barrots en voler treure el cap al carrer mentre el seu avi feia la migdiada. La rapidesa dels serveis d'emergència va evitar per segons el que podria haver acabat en tragèdia.

Tot va passar mentre l'avi del nen feia la migdiada al seu domicili del municipi de Linyi. El petit de quatre anys va voler treure el cap al carrer i es va quedar atrapat entre els barrots del balcó. En escoltar els crits del seu net demanant ajuda, l'home es va despertar i va trucar els bombers. Els serveis d'emergències van acudir ràpidament al lloc i es van trobar el menor amb mig cos suspès al buit a una distància del terra de quatre pisos.

Per evitar que es pogués relliscar per la roba o la suor, els agents van posar una corda al voltant de la cintura del nen i van procedir a pressionar els barrots per fer-los cedir i treure'l. Al carrer, un grup de veïns de l'edifici sostenia un edredó desplegat per si era necessari aturar la caiguda del menor. Finalment, després de diversos minuts d'angoixa i incertesa, els barrots van acabar obrint-se i els bombers van poder rescatar el petit, quedant-se tot en un ensurt.