El vídeo d'Olive, una gosseta, veient els seus amos per primera vegada ha entendrit a les xarxes socials i s'ha fet viral. La gosseta havia estat abandonada i tenia un problema greu als ulls.

Cataractes greus

Holly Emmerson, una jove nord-americana, i el seu marit, Bart, van adoptar fa tres anys Olive, una cocker spaniel negra, que vivia al carrer i que tenia un greu problema de cataractes que li impedia de veure.

Després de realitzar diferents tractaments i valorar diverses opcions, un veterinari va assegurar que podia tornar-li la vista a la gosseta amb una operació.

Quan van anar a recollir-la, després de la intervenció, Emmerson va gravar la tendra reacció d'Olive en veure-la per primera vegada. La gosseta s'apropa corrent i remenant la cua, i es llança sobre la seva propietària. Després deixa que tant Holly com Bart l'acariciïn i els mira.

Atenta a tot

Just després, van portar a Olive a fer un tomb, durant el qual la gosseta es va mostrar atenta a tot el que veia: "Va ser un moment increïble, veure-la tan alerta i mirar-nos als ulls", explica Emmerson a Reshareworthy.

Holly ha compartit el seu vídeo a les seves xarxes socials i s'ha fet viral en qüestió de dies: milers d'internautes s'han emocionat amb la reacció d'Olive i han compartit l'enregistrament per compartir la bonica història d'aquesta família.