El vídeo de la reacció d'una cambrera en rebre una propina de gairebé 1.000 euros s'ha fet viral a les xarxes socials.

Una cambrera rep una propina de gairebé 1.000 euros

El coronavirus ha afectat a tothom, però, sobretot, al sector dels bars i l'hostaleria, que estan tenint grans dificultats per arribar a final de mes. Imagina que ets cambrer i que, de cop i volta, uns clients et donen una propina de ni més ni menys que 843 euros.

Aixeca els gots i troba diners en el seu interior

Per surrealista que sembli, això mateix és el que li ha passat a una treballadora d'un restaurant de Washington. El vídeo mostra com la cambrera s'apropa a la taula amb quatre dones i vuit gots invertits de color vermell. Una de les dones, li explica que ha d'aixecar els gots per veure què hi ha al seu interior.

Cassy Palmer, la protagonista d'aquesta notícia, estava treballant el diumenge al restaurant The Village Bistro quan es va endur aquesta gran sorpresa, segons informa KEPR

 The Village Bistro / Google Maps

El vídeo d'una cambrera rebent una propina de 843 euros s'ha fet viral a les xarxes / Google Maps

Propina de 843 euros en un restaurant de Washington

La cambrera, amb els ulls tancats, assenyala quin serà el primer got a aixecar i, quan veu el que hi ha al seu interior no dona crèdit: diners! A poc a poc, segueix assenyalant cada got mentre els aixeca i, sorprenentment, troba bitllets a tots i cada un d'ells.

En total, les noies de la taula li han donat una propina de 843 euros! Sí, sí, has llegit bé: 843 euros. Però per què li donarien una quantitat de diners tan elevada? Doncs es tracta d'una iniciativa solidària d'unes emprenedores per ajudar aquelles persones que es troben amb més dificultats econòmiques per culpa de la crisi de la Covid-19.

Noves mesures anticovid

Tres dies després d'oferir-li aquesta generosa propina, va entrar en vigor una nova normativa anticovid que prohibia als bars i restaurants oferir menjar a l'interior del local. Així doncs, les emprenedores van decidir animar a la treballadora oferint-li aquesta gran quantitat de diners davant la mirada atònita de la resta de clients, que celebraven aquest acte de generositat que s'ha fet viral a les xarxes.