La Puta Que Te Parió és el nom d'un cava que s'ha fet viral a internet perquè representa 100% el sentiment de tothom, ja que la pandèmia del coronavirus ha fet que aquest any sigui bastant diferent.

Cava '2020 La Puta Que Te Parió'

Aquest xampany va néixer en una bodega de Mendoza (Argentina) amb la intenció d'"elogiar" l'any de la pandèmia del coronavirus i, per aquest mateix motiu, la van batejar com "2020 LPQT", que són les inicials de "La Puta Que Te Parió", fent referència a les adversitats d'aquest any.

'Lindo Periodo Qué Tiempos Pletóricos'

Aquest cava es va fer molt popular el mes passat gràcies al seu vídeo promocional, on es pot veure l'ampolla i en lletres grans i majúscules: "2020 LPQT". En el vídeo, a més, hi ha una veu en off que diu: "Un any especial i diferent es mereix que l'acomiadin d'una manera especial i diferent. 2020, la puta que et va parir. Acomiadem aquest 2020 amb totes les seves lletres".

No obstant això, les sigles, en realitat feien referència a les paraules "Lindo Periodo Qué Tiempos Pletóricos", segons expliquen els mateixos propietaris de la bodega.

Cava La Puta Que Te Parió 2020 / Dante Orbino

La Puta Que Te Parió 2020 és un cava que ha causat gran polèmica a les xarxes socials / Dante Orbino

Vídeo promocional 2020 'LPQT'

Així i tot, per surrealista que sembli, el vídeo que circula per les xarxes, no és fake, es tracta d'una primera versió de l'espot del xampany que no s'hauria d'haver difós, però que algú va filtrar, segons ha pogut saber Clarín. De fet, al compte d'Instagram de la bodega Dante Orbino, que és on s'ha creat aquest cava, han penjat la versió oficial del vídeo, que és exactament igual que la versió compartida, però, al final, en comptes de dir "La Puta Que Te Parió", només diu les inicials "LPQTP."

El vídeo ha corregut com la pólvora a les xarxes socials i, algunes persones, han comentat que pensen que es tracta d'una estratègia de màrqueting de la mateixa bodega per promocionar el seu cava. Sigui com sigui, s'ha convertit en un vídeo viral a tot arreu.