Una professora i un alumne de 16 anys han protagonitzat una violenta baralla al mig de la classe. L'enfrontament va començar perquè la docent volia que l'estudiant deixés el mòbil.

Els fets van passar el dilluns 28 d'octubre a l'institut Iroquois High School de Louisville, a Kentucky (EUA). Un estudiant va gravar tota la baralla i la va penjar a les xarxes socials.

El mòbil de la discòrdia

A la meitat de la classe, la professora li va demanar a un alumne que guardés el seu telèfon mòbil. Va ser aleshores quan l'estudiant, en comptes de fer cas, es va encarar amb la dona i la va empènyer.

Les imatges del vídeo mostren com la docent, en comptes d'allunyar-se o expulsar-lo, va tornar-li l'empenta al menor i el va tirar a terra.

Una baralla inaudita

Els dos van començar a intercanviar-se cops de puny i empentes, mentre la resta dels alumnes de la classe s'ho miraven i s'anaven apartant del seu camí.

Un dels estudiants va gravar tot el moment i el va penjar al seu compte d'Instagram i Facebook, on ja acumula milers de reproduccions i s'ha viralitzat.

La gravació, juntament amb la investigació de l'institut i de les autoritats, han resultat en que la professora estigui sota investigació i apartada de les classes.

Han detingut l'estudiant

Segons l'Oficina de Sheriff del Comtat de Jefferson, el menor ha estat acusat d'agressió en tercer grau, mentre que la professora està sent investigada però no s'enfronta a cap càrrec.

Aquest no és el primer cop que s'exerceix violència cap als professors d'aquest centre. El passat 17 d'octubre el mateix director de l'institut va rebre un cop de puny a la cara mentre intentava separar una baralla entre sis alumnes, segons informa el Diario Uno.

A més, el personal del centre ha reportat uns altres 24 incidents d'estudiants que han pegat docents en els dos primers mesos d'aquest curs escolar.