Dos policies han estat enxampats fent sexe a la feina i el vídeo s'ha fet viral a tot arreu.

Vídeo de dos policies fent sexe

Els fets han passat aquest octubre en un hospital de Ciutat de Mèxic mentre els dos agents estaven en horari lectiu. Els policies havien de controlar les càmeres de seguretat de l'hospital des d'una sala de monitoratge i el seu moment de passió, a més de quedar enregistrat, els ha costat la feina.

Els agents estaven avorrits durant la jornada laboral i van decidir passar l'estona d'una manera molt particular: fent sexe. El que no imaginaven era que aquesta imprudència quedaria gravada per les càmeres de seguretat i que serien expulsats del cos de policies.

Els agents han estat expulsats

"Pels fets que es veuen a la gravació i per la conducta dels dos policies, la qual no representa els valors de la institució, els dos agents, del cos de la Policia Auxiliar, han estat donats de baixa", informen des de la Secretaria de Seguretat Ciutadana.

Policías México / Twitter CiroGomezL

Dos policies han estat enxampats fent sexe a la feina / Twitter CiroGomezL

Per si no fos poc, hi ha un altre vídeo que circula per les xarxes socials on es pot veure com la policia implicada, també fa sexe amb una altra persona a la mateixa sala de monitoratge de l'hospital.