Un repartidor d'Uber Eats ha protagonitzat una brutal persecució pels carrers de Sao Paulo. La càmera que portava un dels agents ha gravat tot el moment.

Els fets han passat a Sao Paulo, Brasil. Les imatges mostren, durant 5 minuts, la impressionant caça de la policia a un home que anava amb moto, i que fuig de les maneres més insospitades.

Com si es tractés d'una pel·lícula

L'home, suposat repartidor d'Uber Eats, intenta escapar de la policia amb la seva moto. Per fer-ho protagonitza moviments temeraris, tot avançant vehicles a molt curta distància o, fins i tot, posant-se contra direcció.

El fugitiu comet diverses infraccions de trànsit al llarg de tota la persecució: puja per les voreres, se salta semàfors i es cola entre els vehicles, posant en risc la seva vida i també la de la resta de conductors i vianants.

Adrenalina i tensió

La persecució, frenètica, mostra com la policia està en tot moment a tocar del motorista. Aquest aconsegueix escapar per pocs centímetres, un fet sorprenent atès que la seva moto és de baixa cilindrada.

Els seus girs i moviments arriscats acaben en una previsible conseqüència: acaba caient, i la policia, finalment, el pot detenir. És aleshores quan un dels agents li propina diverses puntades.

Es va saltar un control

Segons fonts policials, la persecució va començar perquè el detingut es va saltar un alto que li van fer els agents, que li volien fer un control. La raó de la inesperada reacció la van descobrir quan el van detenir: portava un revòlver, que volia fer servir per a realitzar un atracament, informa La Sexta.

Per la seva banda, Uber ha informat que el repartidor no té res a veure amb l'empresa: "Les motxilles distribuïdes o venudes als repartidors poden ser revenudes, prestades o fins i tot robades", asseguren. Per tant, subratllen, el fet que portés el seu logotip a la moto no és indicador que tingui relació amb ells.