Els Mossos d'Esquadra han detingut a l'AP-7, a l'altura de Cambrils, al Baix Camp, un home de nacionalitat marroquina i de qui no n'ha transcendit l'edat per haver conduït durant més de 35 quilòmetres contra direcció i de manera temerària a gran velocitat per aquesta via ràpida del sud del país.

La policia l'ha volgut interceptar però el conductor no s'ha aturat i ha seguit la seva marxa sentit nord. Diverses patrulles de Trànsit i de Seguretat Ciutadana l'han perseguit fins que una barrera de vehicles dels Mossos d'Esquadra l'han pogut aturar a Cambrils. Hi ha diversos agents ferits.

Les imatges, gravades des d'un cotxe patrulla de la policia catalana, demostren la perillositat que s'ha viscut durant la persecució. Es creu que l'home fugia de la policia per no ser enxampat amb material robat.

Material robat i centenars d'euros en efectiu

A l'interior del cotxe la policia hi ha trobat més de 15.000 euros en efectiu a més de material informàtic i electrònic que, segons sembla indicar, havia estat furtat. L'home ha quedat detingut i passarà a disposició judicial per conducció temerària i és possible que els Mossos acabin imputant més delictes.