Quatre persones que pujaven a una de les atraccions més emocionants de Bèlgica han viscut un trajecte que no oblidaran mai: s’han quedat atrapats durant gairebé quatre hores penjats a 35 metres del terra.

L’atracció, la caiguda lliure Dalton Terror, al parc Walibi Belgium – a Wavre, a uns trenta quilòmetres de Brussel·les – puja fins els 77 metres, però aquest dissabte a la tarda va patir una avaria que va deixar una de les cabines bloquejades a 35 metres del terra.

Doble aventura

A la cabina hi viatjaven quatre persones:b, que van haver de quedar-se allà dalt fins que els bombers els rescatessin. Els membres de l’equip d’escalada dels bombers van haver d’escalar per l’interior de l’atracció fins a dalt de tot.

Allà van muntar un sistema de cordes perquè els passatgers encallats poguessin baixar, fent ràpel, fins la cistella de la grua, que era massa baixa i no arribava fins on s’havien quedat atrapats.

Finalment, poc abans de les set de la tarda – gairebé quatre hores més tard d’haver pujat – els passatgers van arribar a terra, sense haver viscut l’emoció de la caiguda lliure però amb una experiència probablement més espectacular.

La primera avaria que pateix

És el primer cop que l’atracció Dalton Terror, inaugurada el 1997, pateix una avaria com aquesta. Segons ha explicat el parc a la televisió belga RTBF, encara no se sap què ha provocat aquest incident, però s’investigarà a fons abans que l’atracció pugui reobrir.

Walibi Belgium Dalton Terror Jérémy-Günther-Heinz Jähnick

L'atracció és un dels símbols del parc Walibi Belgium / Jérémy-Günther-Heinz Jähnick

En tot cas, el parc ha assegurat que les atraccions es revisen periòdicament i que la seguretat dels visitants és la seva prioritat.