Passatgers de la Línia 5 del Metro de Barcelona s'han encarat aquest diumenge amb dos lladres, després que, presumptament, li robessin el telèfon mòbil a una noia. No només això, els passatgers també els retenen i avisen als agents de seguretat.

Tot i això, no van poder recuperar el telèfon de la noia, ja que no el tenien en el seu poder perquè se li havien donat a una tercera persona, que estava confabulada i que ja havia baixat del vagó, tal com publica Antena 3.

Tot i que les imatges són poc clares, perquè s'ha de protegir l'identitat de les persones, l'audio no deixa dubtes de la contundència amb què van actuar els passatgers del vagó.

Més incidents al Metro

Aquestes imatges arriben pocs dies després d'un altre incident al Metro de Barcelona. Un diputat d'Esquerra va publicar unes imatges explicant que un vigilant de seguretat havia agredit un jove.

Des de TMB, l'empresa que gestiona el transport suburbà de Barcelona, van explicar que el jove que havia estat desallotjat del tren era un carterista, que formava d'un grup d'altres persones que també es dedicaven a aquest il·lícit negoci.