A l'estiu, la calor colpeja amb força, i la suor també. Molts acaben sucumbint a l'agonia d'aquesta estació i es treuen la roba per tirar-se a la piscina, al sofà, davant del ventilador... Una parella espanyola, en canvi, va decidir fer-ho als vestidors d'un Decathlon, i van acabar suant encara més.

Un espectador de primera fila va gravar les seves intimitats, i, com mana la tradició (de mal gust) millennial, ho va penjar a Twitter. Les imatges, que daten el 30 d'agost, es van fer virals de seguida, i ja acumulen gairebé un milió de reproduccions, 33.000 likes i 12.000 retuits.

Els turmells els van delatar tenint sexe

El vídeo mostra una parella, de peu, tenint sexe sense vergonya ni complexos a un Decathlon espanyol. Potser no comptaven amb el fet que els vestidors d'aquesta cadena de roba d'esport no són gaire íntims: deixen a la vista els turmells, i la gent que passa per davant pot intuir perfectament què estan fent. Això va passar amb l'usuari Agente Smint.

Debat i humor entre els internautes

Aquest tuiter va penjar les imatges al seu compte i, en vista de l'èxit, va deixar fixada la piulada al seu timeline. Era d'esperar que aquesta xarxa social obrés la seva màgia, i així va ser: el vídeo es va fer viral i va arribar a milers d'internautes. Evidentment, els usuaris han obert tota mena de fils, debats, comentaris, discussions i altres particularitats de la plataforma, entorn aquesta gravació.

"Quéchuamelo todo", "Polvo patrocinado por Quechua", "Dejad a la gente coger en paz", "Cómo se calienta la gente con el deporte", i altres comentaris van emplenar la xarxa social. De moment, encara no se sap a quin Decathlon va passar aquesta còmica escena.