Sis mesos de presó per practicar sexe al volant mentre conduïa per l’AP-6. Aquesta ha estat la condemna que han rebut l’Abraham i la Iona.

Els fets van passar el 15 de desembre. La parella, que transitava per aquesta autopista de Segòvia, va conduir mentre la noia seia a sobre el noi “fent moviments sexuals”. Un altre conductor va gravar-los en plena acció.

S’han declarat culpables

La parella ha acceptat la seva culpa, així com la pena que demanava per a ells la fiscalia per un delicte contra la seguretat viària.

Cal recordar que, mentre estaven circulant per l’autopista, la noia va seure damunt del conductor “abraçant-lo, amb les cames obertes, col·locant-se els dos sobre el seient del conductor, alhora que l'acusada realitzava moviments sexuals”, segons recull la sentència judicial.

No ingressaran a la presó

El jutge ha acceptat la petició de la fiscalia i l’advocat defensor de la parella, i ha acordat la suspensió de la pena de presó durant dos anys, amb la condició que no tornin a delinquir en aquest temps.

A més, cap dels dos podrà conduir vehicles amb motor durant els propers dos anys i un dia.

Avançaven cotxes mentre ho feien

Mentre la parella feia la seva, el noi anava avançant cotxes, tot i que no prestava atenció ni a la carretera ni a què estava fent. A més, conduïa fent ziga-zaga i va acabar envaint el carril del cantó, de manera que un altre vehicle que els volia avançar va haver de recular.

Així doncs, i tenint en compte les conseqüències que podrien haver provocat les seves accions, van anar a judici per un delicte contra la seguretat viària.