Un vídeo mostra com una parella està mantenint relacions sexuals sobre una bastida mentre al carrer hi ha nombrosos manifestants provocant aldarulls a París (França). 

Les imatges es va enregistrar el desembre de l’any passat durant una de les mobilitzacions de les "armilles grogues”. 

Les "armilles grogues" van ser un moviment nascut per protestar contra l’augment del preu dels carburants i va ampliar els seus objectius en tot un seguit de reivindicacions socials com: l’augment del salari mínim, la pensió mínima, la fi de les retallades, entre altres.

Aquest col·lectiu va provocar el caos al país mitjançant nombroses manifestacions i accions reivindicatives tant a la capital francesa com als seus voltants. Una d’aquestes  nombroses mobilitzacions són les que podem veure en les imatges anteriors.

Confusions geogràfiques: París o Barcelona?

Ara, el vídeo s’ha tornat a fer viral a les xarxes quan un usuari ha piulat que les imatges eren d’aquest divendres a Via Laietana, el centre de Barcelona.

La zona va ser un dels punts més conflictius durant la vaga general del 18 d'octubre on es van patir nombrosos aldarulls amb la crema de containers i immoble urbà per part de joves manifestants independentistes.