El pare detingut per llançar el seu nadó al riu Besòs se'n va anar a un bar després dels fets. Segons informa Antena 3 Noticias, el noi de 16 anys va aparèixer amb la roba mullada en un establiment proper al lloc en el qual minuts abans havia estat sorprès llançant el seu fill a l'aigua. Allà li va preguntar al cambrer si tenia carregador per endollar-li el telèfon i va assegurar que li havien robat la maleta i que tenia por que el matessin.

L'enregistrament de la càmera de seguretat del bar -a la qual ha tingut accés el mateix mitjà- mostra el jove a la barra amb la roba mullada esperant que l'atenguin. Aquesta imatge va ser captada instants després que el noi fos sorprès per diverses persones quan es disposava a enterrar el nadó, moment en què el va llançar al riu. El seu pare i avi de la criatura es va presentar al local i junts van anar a la comissaria, on va confessar els fets i va ser detingut.

A les imatges captades per les diferents càmeres de seguretat, el jove apareix totalment xop i amb una tovallola al coll. Segons el portal NIUS, el jove va entrar al bar molt nerviós i va assegurar que li havien robat la maleta al riu. Va demanar el telèfon per trucar a un taxi, però poc després el seu pare el va anar a recollir.

Els Mossos d'Esquadra han desplegat un espectacular dispositiu per provar de localitzar el cos del nadó. La investigació coordinada per la Fiscalia de menors està concentrant els esforços en un radi de 800 metres proper a una zona de vegetació i en la recerca participen un equip de submarinistes que rastreja el fons i efectius de la unitat canina que pentinen els voltants.