La policia ha detingut un pare d'origen palestí per maltractar el seu nadó de pocs mesos. Els fets que van tenir lloc a l'Aràbia Saudita van ser gravats i el vídeo s'ha fet ara viral a les xarxes socials, culminant en la identificació i l'arrest del progenitor del petit. En les dures imatges es pot veure com l'home colpeja reiterades vegades a la seva filla per obligar-la a posar-se dempeus i així "ensenyar-li" a poder valer-se per si mateixa.

Segons informa The New Arab, el pare va ser identificat com Yousif Alqutai, un ciutadà palestí resident a l'Aràbia Saudita. Després de fer-se virals les imatges, l'home va publicar un altre vídeo demanant perdó i assegurant que l'enregistrament és de fa molt temps. "Com poden veure ella està perfectament. Vaig provar d'ensenyar-li a caminar i ara, per la gràcia de Déu, pot fer-ho per si mateixa", assegura Alqutai en la nova publicació, en la qual també apareix la petita. L'arrestat demana als usuaris que resin "per ell" en comptes d'"en contra seu" i culpa dels fets a la seva esposa, que el va deixar sol amb quatre nens provocant-li una crisi nerviosa.

En el vídeo viral que ha portat a la detenció d'Alqutai es pot veure com l'home intenta posar dempeus la seva filla de pocs mesos i, a cada intent fallit, l'aixeca de nou i la colpeja, clavant-li diverses bufetades i agafant-la per les orelles mentre la petita esclafeix a plorar.