Un paracaigudista ha resultat ferit aquest cap de setmana a Paracuellos del Jarama (Madrid) en xocar contra la teulada d'un edifici durant una exhibició de veterans de la Bripac després de perdre el control del paracaigudes.

Aquest dissabte passat va tenir lloc una trobada de veterans de la Brigada Paracaigudista, a la localitat madrilenya de Paracuellos del Jarama, on aquest cos de l'Exèrcit de Terra té la seva base.

El paracaigudista té fractures a maluc, maxil·lar i cama

 

Tal com es veu en les imatges, l'exhibició va estar a punt d'acabar en tragèdia després que un dels paracaigudistes xoqués amb una teulada i posteriorment acabés caient a terra. Les persones allí presents van presagiar el pitjor, però quan van arribar els serveis d'emergències a atendre'l l'home estava conscient.

Després d'impactar contra l'edifici, el paracaigudista va caure a terra. Els assistents, en presenciar el cop, van cridar i proferir expressions de preocupació. Va ser traslladat a l'hospital Gregorio Marañon amb pronòstic moderat amb fractures en el maluc, el maxil·lar i la cama.