El vídeo d'un treballador que es queda atrapat en oblidar de construir la porta de la seva obra s'ha fet viral a internet.

S'oblida de construir la porta

Imagina que ets un paleta que està construint un edifici i que, quan ja el tens quasi enllestit, t'adones que hi ha un error descomunal i que t'has oblidat de construir la porta, tot quedant atrapat entre les quatre parets. Per surrealista que sembli, això mateix és el que li ha passat a un treballador d'Argentina.

Vídeo viral del paleta atrapat a la seva obra

En el vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, es pot veure com un home comença a gravar les obres i, de cop i volta, enfoca el treballador atrapat entre les quatre parets que està construint, que encara no s'ha adonat del seu error.

L'home que grava el vídeo, estranyat, li pregunta que per on sortirà, ja que no hi ha porta. La reacció del paleta ha estat dir-li: "Per què no m'ho has dit abans? La mare que et va parir", posant la responsabilitat del seu error al seu company.

Albañil / Alcaraz Counting

El vídeo d'un paleta que s'ha quedat atrapat a la seva obra s'ha fet viral a internet / YouTube Alcaraz Counting

La divertida reacció del paleta s'ha viralitzat a tot arreu i el vídeo ha estat compartit milers de vegades. No obstant això, hi ha persones que dubten de la seva veracitat i que pensen que es tracta d'un muntatge acordat entre els dos treballadors.