El coronavirus ha fet que els professors canviïn els seus mètodes d'ensenyament. Com el cas d'en Paco, un professor sevillà que es disfressa de personatges històrics per explicar la lliçó.

Ensenyament a distància

Les classes presencials tal com les enteníem abans de la pandèmia encara els queda un llarg camí per tornar. Per això, en Paco Pajuelo ha muntat un estudi des de casa on repassa la lliçó del dia disfressant-se i fent més amena la classe a distància. Aquest professor d'un institut sevillà s'ha fet viral per aparèixer vestit d'homo sapiens, Napoleó, Cleopatra, Lorca, Einstein, entre d'altres.

A través de les aplicacions d'Instagram i Tik Tok, moltes persones poden conèixer la història, més enllà dels seus alumnes que estan encantats. En Paco assegura que és una manera d'enfortir els llaços amb ells i aconseguir que s'ho passin bé aprenent.

Fets actuals

Aquest professor andalús també s'implica amb els fets més actuals. Sense anar més lluny, la mort a mans d'un policia de George Floyd als Estats Units. Sobre el racisme i els drets humans, en Paco agafa aquest exemple per parlar de la figura de Martin Luther King i els drets civils americans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- ⏳El habitante más antiguo de la Península Ibérica aparece en nuestro @iess21sevilla para contarte que es eso de la HOMINIZACIÓN 🐵🔜🙋🏼‍♂️🙋🏽‍♀️ _ Como siempre debes estar atent@ a nuestras 📲STORIES porque pronto tendremos un cuestionario prehistórico. _ ¡¡Ay, tanta evolución!! ¡Con la qué estáis liando! 😂 _ 🎥También disponible en mi canal de 📺YouTube ▶️ (Link en la biografía)🙌🏽🔝 _ @iess21sevilla 🏫 @sociales_xxi #educación #educaciónsecundaria #eso #aprenderpuedeserdivertido #geografíaehistoria #historia 🏺#geografía 🗺 #arte 🗿 #torreblanca #sevilla #andalucía #iessigloxxi #iessiglo21 #prehistoria #hominización #atapuerca #homoantecessor #yomequedoencasa #quédateencasa #sevillaquédateencasa #claustrodeig #claustrodeigsequedaencasa

A post shared by Sociales IES Siglo XXI (@sociales_xxi) on