Màxima tensió a Mataró! Un grup de marroquins que han ocupat els àtics d'un bloc de pisos ara volen fer fora els veïns de tot l'edifici per ocupar-lo de dalt a baix.

Ocupes atemoreixen tots els veïns d'un edifici de Mataró

Tal com es pot veure en un impactant vídeo que s'ha compartit a les xarxes socials, els okupes atemoreixen els veïns que viuen de manera legal als pisos per fer-los fora i instal·lar-se a casa seva.

Vídeo de la baralla entre ocupes i veïns

Els ocupes s'estan convertint en un tema preocupant per a molts veïns, ja que poden instal·lar-se a cases d'altres persones amb total impunitat i si no que els hi diguin a aquests veïns del barri de Rocafonda de Mataró, que estan atemorits per uns ocupes que els han dit que els volen fer fora de l'edifici. Les imatges parlen per si soles.

Aquest grup de marroquins, al principi, "només" volien ocupar els àtics de l'edifici, però han canviat d'opinió i ara volen fer fora tots els veïns per convertir tot el bloc en un edifici completament ocupat. No és el primer cop que passa, els veïns molts cops es veuen obligats marxar quan poc a poc els ocupes es van fent forts i converteixen pisos en veritables inferns.

Volen ocupar un bloc de pisos de Mataró

La noia que grava la discussió li pregunta a un dels nois: "Ens vols fer fora d'aquí a tots?" i ell respon amb total normalitat: "Volem que tots siguin ocupes".

Així doncs, aquests ocupes estan obligant a marxar de l'edifici a tots els veïns i aconseguir tot el bloc estigui sota el seu domini.

Rocafonda Mataró / Google Maps

Uns ocupes volen fer fora els veïns d'un bloc de pisos de Mataró (Maresme) / Google Maps

Cola a l'ascensor i als panys

Posen cola a l'ascensor, als panys de les portes, ho deixen tot brut, criden i fan la convivència complicada per tal d'ocupar l'edifici i fer fora als veïns, segons informa la Patrulla Veïnal de Mataró a Twitter.

Els veïns del Maresme, sobretot els de Mataró, Premià de Mar i el Masnou, estan desesperats, ja que l'ocupació s'està convertint en un problema molt gros en aquesta zona.

El vídeo ha corregut com la pólvora a les xarxes socials i altres ciutadans han comentat com estan de preocupats per aquest tema, ja que consideren que des de l'ajuntament i des dels Mossos d'Esquadra no estan prestant tota l'atenció necessària a aquest conflicte que pot acabar molt malament.