"Calma't Tony, si us plau!", criden els seus companys de feina mentre l'obrer embogeix. A Tony no li van pagar el sou, va enfadar-se i va decidir destruir la casa que estaven construint, en aquest ordre. El vídeo de la destrossa es va difondre a TikTok i altres xarxes socials ràpidament.

L'acció és justificada? Com reaccionaries tu si el teu supervisor no et paga el salari que et va prometre? Això depèn d'un mateix. Pel que fa a Tony, l'home va reaccionar de la manera menys esperada.

No li paguen el sou i fa justícia pel seu compte

L'usuari @fattdann ha publicat al seu compte de TikTok un vídeo que mostra la violenta reacció que va tenir un home per no cobrar després dels dies que havia treballat en una construcció. En rebre la notícia, Tony va enfurismar-se i va decretar venjança. L'obrer va pujar a una bastida i va començar a destrossar l'habitatge que havien remodelat. Mentrestant, els altres obrers clamaven perquè Tony es calmés: "Calma't, vine aquí amic, què està passant?", li suplicaven.

Un obrero destroza una casa por no cobrar / RRSS

Un obrer destrossa una casa per no cobrar / RRSS

Però Tony no va aturar-se. L'obrer va continuar clavant cops de martell a la construcció, descarregant la seva fúria per no haver cobrat.

Els companys de feina truquen a la policia

Els cops de martell no s'aturaven, la casa queia a trossos i els companys de feina de Tony van decidir trucar a la policia. Segurament era l'única manera de frenar la ira de Tony. Bé, l'única no... Pagar-li el salari quan tocava també hagués resultat efectiu.