Una jove de 26 anys ha estat detinguda per colpejar i estrangular el seu gos amb la corretja a Tarpon Springs, a Florida (EUA). Michelle A. Sieber va ser arrestada com a presumpta autora d'un delicte de crueltat animal greu després que es fes viral un vídeo en el qual se la pot veure actuant amb gran violència contra la seva mascota i que un usuari va compartir a través del seu perfil de Facebook. Segons informa NBC, Sieber ha estat traslladada a la presó del Comtat de Pinellas i els seus gossos han quedat sota custòdia de control d'animals.

Els fets van tenir lloc en un pàrquing de la localitat de Tarpon Springs. En les imatges es pot veure com la dona avança caminant amb el seu gos entre els cotxes, li clava una puntada de peu i després l'arrossega estrangulant-lo amb la corretja i impedint en diverses ocasions que les potes davanteres de la seva mascota toquin el terra. Després de l'episodi de maltractament, es pot veure com l'animal té problemes per poder respirar amb normalitat i fins i tot té arcades. L'usuari que va gravar el vídeo aprofita l'ocasió per apropar-se a la jove i recriminar-li la seva actitud: "L'estàs asfixiant, estàs ofegant el teu gos". La dona impassible li respon que no està ofegant-lo i es fica a la seva autocaravana.

Després de la publicació de les imatges, la policia del municipi va detenir Sieber per un delicte de crueltat animal greu i la va traslladar a la presó del Comtat de Pinellas, quedant sota custòdia de control d'animals les seves mascotes. En la seva declaració, la jove assegura que "estava entrenant el gos i per això portava posat un collaret estrangulador". Segons ha informat el pare de l'arrestada, Sieber ha tingut molts traumes i ha estat bregant amb problemes mentals durant els últims 7 o 8 anys".