Una jove de 16 anys amb paràlisi cerebral i que utilitza una moto adaptada ha denunciat que en diverses ocasions conductors del servei de transport urbà de Santander (TUS) no la deixen pujar a l'autobús.

La noia assegura que moltes vegades no la deixen pujar i no li donen explicacions

La noia assegura que "quan agafa els busos per moure'm per Santander em posen problemes, perquè diuen que la moto no és una cadira de rodes". En el vídeo, continua explicant que els conductors no la deixen pujar a l'autobús, que li ha passat en diverses ocasions, i que alguns segueixen la marxa sense donar explicacions. La jove narra que li ha arribat a passar que les seves amigues han pujat a l'autobús i a ella no l'han deixat.

Disculpes de l'alcaldessa

L'alcaldessa de Santander, Gema Igual, s'ha disculpat i ha recordat que les persones amb mobilitat reduïda han de tenir accés al servei de transport urbà. Assegura que s'ha assabentat d'aquest cas per les xarxes socials i ha apel·lat a la "sensibilitat" dels conductors del servei. Igual ha manifestat que es reunirà la propera setmana amb la jove, encara que no s'espera posar cap sanció pel fets.