Els Mossos d'Esquadra busquen les dues dones que van participar en l'agressió mortal a la noia de 18 anys que aquest diumenge de matinada ha mort a Cornellà (Baix Llobregat), davant de la discoteca llatina Capitolio.

Els investigadors de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud ho fan analitzant cada segon de les imatges del vídeo on es pot veure com va ser el brutal atac. La policia catalana treballa amb aquest vídeo, al qual ha tingut accés ElCaso.cat, i també altres imatges i les declaracions de les persones que van ser a la festa.

Festa i baralla mortal a Capitolio

La noia, que havia estat tota la nit a la discoteca del carrer del Coure, a Cornellà, va rebre diversos cops i una ganivetada en el transcurs d'una baralla entre grups de llatins. Unes disputes, asseguren els veïns a aquest mitjà, que són habituals cada divendres, dissabte i diumenge de matinada.

Tal com es pot veure en aquestes imatges, la jove va ser atacada com a mínim per dues dones, que després marxen de la zona. Una d'elles, amb cotxe. La jove queda estirada a terra molt mal ferida fins a l'arribada de la Policia Local de Cornellà, efectius dels Mossos d'Esquadra i el SEM, que va poder arribar a traslladar la dona, tot i que va morir en la seva arribada a l'hospital.

La persegueixen dues dones

Tal com es pot veure a les imatges, la jove, amb top de color vermell, s'acosta a la baralla, i dóna una puntada de peu a un home. En aquell moment, dues dones i un home la persegueixen. Una d'elles, amb el vestit groc, i l'altra amb top negre, tal com es pot veure al vídeo que avança ElCaso.cat.

L'home atura la persecució, però les dues dones segueixen, fins que arriben en una tanca de la zona industrial. És en aquest moment que es creu que una de les dues dones agredeix amb algun tipus d'arma blanca a la jove. També rep diversos cops i puntades de peu. Després de l'agressió, les dues dones marxen de la zona.

"S'està dessagnant!"

Als vídeos als quals ha tingut accés ElCaso.cat es veu com amics de la noia s'adonen de la gravetat de la ferida de la jove quan veuen que perd molta sang, i és quan truquen al 112.

"S'està dessagnant", se sent al vídeo, d'un dels seus amics, mentre esperen l'arribada dels efectius d'emergència. Tot i els esforços del SEM, la noia va ser traslladada molt greu i va morir en arribar a l'hospital.

Baralles cada dia

Segons han explicat els veïns, la baralla que va acabar amb la vida de la noia era la quarta que es produïa aquella mateixa nit. Són el pa de cada dia, de dijous a diumenge, davant d'aquesta discoteca de llatins de Cornellà.

No és el primer cop. L'any 2012 un noi equatorià de 17 anys va morir també en una baralla davant d'aquesta "famosa" discoteca del polígon Femades de Cornellà.