El vídeo d'una noia que deixa la feina per megafonia i que diu davant de tots els clients que la seva empresa està plena de "degenerats, racistes i imbècils" s'ha fet viral a internet.

Deixa la feina per megafonia

La Shana és una jove que treballava a Walmart, una empresa dels Estats Units, segons informa Fox News. El divendres de la setmana passada, va decidir deixar la feina i ho va fer d'una manera molt particular: anunciant-ho per megafonia per tal que tant treballadors com clients escoltéssin els motius.

"Racistes, degenerats i imbècils"

"Atenció a tots els clients de Walmart, companys i mànagers. El meu nom és Shana i treballo al grup Cap 2. Només vull dir que el Henry és un racista i un imbècil. La Giovanna també és racista. L'Elies és un gerent cretí. Aquesta empresa acomiada treballadors negres sense cap mena de raó i tracta als seus treballadors com la merda, especialment als del grup Cap 2", diu Shana indignada.

Per si no fos poc, també ha dit que alguns dels seus companys són masclistes: "Jimmy, Joseph i Larry sou uns pervertits i espero que no li parleu a les vostres filles com em parleu a mi". L'únic treballador el qual es va salvar de les seves acusacions va ser l'Ariel, ja que al final del vídeo, li diu que l'estima i li agraeix haver-li donat l'oportunitat de treballar quan més ho necessitava.

Shana / Twitter shanaquiapo

Una noia deixa la feina per megafonia i acusa l'empresa de tenir treballadors "racistes, masclistes i imbècils" / Twitter shanaquiapo

Extreballadora de Walmart comparteix el vídeo

Va ser la mateixa extreballadora qui va compartir el vídeo a les seves xarxes socials: "Finalment he deixat la meva feina tòxica que m'ha fet sentir absolutament miserable durant un any i set mesos. Que es foti Walmart", conclou enfadada. El vídeo s'ha fet viral a tot arreu i ja té més de 24 milions de visualitzacions.