Han detingut un noi per pegar, insultar i amenaçar una agent dels Mossos d'Esquadra de Terrassa.

Agressió a una mossa d'esquadra de Terrassa

Els fets han passat aquest dissabte a la nit a la rotonda de la Dona Treballadora de Terrassa (Vallès Occidental), segons informa Món Terrassa. Tot ha començat quan els Mossos han aturat un cotxe que estava circulant durant el toc de queda.

Els agents li han demanat que baixi del vehicle i, quan ho ha fet, no s'ha posat la mascareta ni ha respectat la distància de seguretat. Els Mossos d'Esquadra de seguida han vist que presentava signes evidents d'haver consumit alcohol i li han intentat fer la prova d'alcoholèmia, però ell s'ha negat.

Pega, amenaça i insulta

Tot seguit, es comença a apropar a una de les agents mentre ella li diu: "No t'acostis" mentre l'aparta amb la mà. Immediatament, ell li pega i és en aquest moment quan, la mossa d'esquadra, amb l'ajuda dels seus companys, el detenen.

Rotonda de la dona treballadora / Google Maps

Un jove ha pegat, amenaçat i insultat una mossa d'esquadra de Terrassa / Google Maps

Mentrestant, ell comença a cridar, insultat i amenaçar a la mossa d'esquadra amb un to molt desafiant. El jove ha estat detingut per agredir una agent dels Mossos d'Esquadra i, a més, també es podria enfrontar a una sanció administrativa per saltar-se el toc de queda, ja que estava conduint fora de l'horari dictaminat per les autoritats sanitàries per prevenir els contagis de coronavirus.