Un noi ha cremat el seu amic amb un bidó de benzina i el vídeo ha corregut com la pólvora a internet.

Noi en calçotets amb un bidó de benzina

A les imatges, que s'han viralitzat a les xarxes socials, es pot veure com un noi en calçotets està en un jardí tranquil·lament somrient amb un bidó de benzina a la mà. Al cap de pocs segons, davant la mirada atònita de tothom, es comença a ruixar amb la gasolina, però el que passa a continuació és de jutjat de guàrdia.

Immediatament, es posa a primera línia de la piscina i pel seu darrere apareix el seu amic, que ja feia estona que havia esclatat a riure en veure el seu amic ple de benzina. De cop i volta, treu una caixa de llumins i no dubta ni un segon a cremar viu el seu amic, que immediatament s'intenta llençar a la piscina.

Es llença a la piscina

No obstant això, a últim moment la càmera enfoca cap a un altre lloc i, tot i que s'intueix que el nou es llença a la piscina, no s'acaba de veure del tot clar què és el que finalment ha passat i el que sembla una broma sense gràcia, podria haver acabat en una autèntica tragèdia.

Quema amigo / Twitter wastedsvids

El vídeo d'un noi que crema el seu amic amb benzina s'ha fet viral a les xarxes socials / Twitter wastedsvids

Es desconeix quan ha estat gravat el vídeo, però això no ha estat problema pels usuaris de Twitter, que no han tardat a compatir-lo amb els seus seguidors i a comentar com de surrealista els semblen les imatges.