La Policia Nacional ha detingut un noi de 22 anys per conduir amb mig cos fora del cotxe. Uns amics seus ho van gravar tot i ho van penjar a les xarxes socials.

Els fets van passar al carrer Numància de Màlaga. El conductor i els seus acompanyants van gravar tota l'acció i la van compartir a Instagram. Un usuari anònim ho va veure i va enviar el vídeo al correu de col·laboració ciutadana de la policia.

Temeritat a la carretera

Les imatges mostren com els nois es diverteixen fent bajanades al volant. En un primer moment, és un amic del conductor qui grava, des d’un dels seients de darrera, com condueix amb una sola mà el cotxe, es planta al seu seient i treu mig cos per la finestra. A continuació, un altre company, que està al seient del copilot, segueix gravant mentre també treu el cos per la finestra.

El vídeo, que ha recuperat La Opinión de Málaga, els mostra a tots rient i esbojarrats, escoltant música i compartint per xarxes les seves accions mentre posen en perill la seva vida i la de la resta.

Delicte contra la seguretat viària

Quan els agents de la policia van rebre el vídeo, van procedir a identificar i localitzar el noi que estava al volant. Finalment, el van detenir per un presumpte delicte contra la seguretat viària.