Era l'1 d'octubre de 1999. Un pare i la seva filla Yulia de 4 anys van pujar a un tren que uneix Minsk, la capital bielorussa, amb la localitat d'Osipóvichi, ubicada a Rússia a uns 100 quilòmetres al sud-est, segons explica RT. El pare, que havia ingerit alcohol, es va quedar adormit durant el trajecte i en despertar la seva filla havia desaparegut.

La mare va pensar que havien segrestat la seva filla

Tant el pare com la mare van anar a la Policia per denunciar la desaparició de la petita. La van buscar intensament sense èxit. La mare estava convençuda que la seva filla seguia viva i va pensar que havia estat segrestada.

La policia va trobar la petita a la ciutat russa de Riazan, però no sabia el cognom dels seus pares ni el seu domicili. Finalment, la petita va ser acollida per uns pares adoptius.

El nòvio de la noia va trobar els pares biològics per internet

Ja més gran, la petita va intentar trobar informació sobre nens trobats a Riazan sense resultat. Recentment el nòvio de la noia va decidir ajudar-la i a internet va trobar articles de la mare de Yulia. La jove va contactar amb la policia de Bielorússia i una setmana després va viatjar a aquest país on es va poder retrobar amb els seus pares biològics per primera vegada en 20 anys.

Les proves de l'ADN van confirmar el parentiu. Yulia ara té 24 anys i és mare d'una nena. No recorda amb detall com aquell dia va acabar a Rússia, però ara sí que sap que té dos pares i dues mares i assegura haver perdonat el seu pare biològic per perdre-la al tren.